tisdag 13 mars 2012

BLI KONSULENT!!

Är du intresserad av heminredning och gillar du att träffa nya människor? Då är Perfect Home något för dig. Att vara konsulent hos oss ger dig intäkter, samtidigt som det är trevligt och inspirerande.

Vår duktiga konsulent Eileen Lauten har jobbat som konsulent i hela 10 år! Hon kan berätta följande:

För mer än 10 år sedan när jag började som konsulent, hade jag en baby på 3 månader. Samtidigt som jag önskade att få komma ut och träffa andra vuxna, så tänkte jag att det skulle vara roligt att ha något att göra under tiden  som jag var hemma. 

I alla år har jag haft små barn, jobbat heltid och ändå klarat av att hålla 1-2 visningar i veckan. Med fina, lättsålda produkter och alla fördelar som följer karriärstegen, kommer du snabbt att tjäna "egna fickpengar". Allt jag tjänat in har jag sparat separat så att dessa pengar inte bara försvinner i röda rappet.

Perfect Home är otroligt duktiga med att komma med morötter som ger dig lust att ta dig vidare. Resor, smycken, premier, gåvor för lång och trogen tjänst ("bara 4 halvår till sååååå, så kommer jag att få diamanter :-)) Allt detta förutom de pengar som jag tjänar på att ha min hobby som bisyssla och få tillgång till snygga inredningsprodukter.

Servicecentret hos Perfect Home är väldigt duktiga på att få huvudet ovanför vattenytan om du kör fast. Bra både på att pusha om jag behöver lite extra motivation. Mina frågor får jag alltid svar på av kunniga och serviceminded tjejer. Om jag undrar över något när jag är ute på en visning, får jag alltid svar på den kvälls öppna support-telefonen.

Allteftersom försäljningen har kommit och åren har gått, har det bara blivit mer och mer roligt. Jag har varit på många olika platser, träffat fantastiska människor och knutit vänskapsband med många andra konsulenter som jag har träffat på de resor som arrangeras två gånger per år. 

Jag vill uppmana alla som är intresserade av heminredning och som vill tjäna lite extra pengar att bli min kollega:-) 


Varje vecka packar hon bilen med Perfect Home's fina inredningskollektion. Produkterna är lättsålda och efterfrågan är stor. 

Vill du prova? Ta kontakt med oss här eller ring oss på 031- 348 17 20. 

Vi skickar då information om vad vi har att erbjuda dig, helt utan förpliktelse.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar