fredag 17 augusti 2012

Nu har vi släppt den rykande färska katalogen på våra nätsidor och på bloggen. Katalogen har fått ett fantastiskt mottagande av våra konsulenter.

56 sidor fullspäckade med fina interiörprodukter som är på väg in till vårt lager.  Vi ser verkligen fram emot att få visa vad vi har att erbjuda denna höst.

Perfect Home säljer mer än någonsin. Vi har STOR efterfrågan på våra produkter. Funderar du på att skaffa dig en extra inkomst eller ett nytt jobb?  Då bör du överväga att starta som konsulent hos oss.  Våra produkter är lättsålda.  Dessutom är konsulentjobbet väldigt trevligt och socialt!

Om du startar nu kommer du garanterat att få en kanonstart på din försäljning. Hösten och vintern är nämligen den period under året som vi säljer allra mest.

I tillägg till fina intäktsmöjligheter kan vi erbjuda bra uppföljning och utbildning.  I vårt veckomagasin ”VeckoNytt” får du viktig information. Vi har också ett eget forum på Facebook där du kan få kontakt med andra konsulenter. Genom våra säljtävlingar kan du också kvalificera dig till våra inrikes- och utlandsresor!

Ta en titt i den nya katalogen. Önskar du att bli en av våra nya konsulenter eller vill du ha mer information?  Kontakta oss genom att registrera dig här. Vi skickar dig då lite allmän information och självklart också ett exemplar av den nya höstkatalogen.


Vi har tidigare skrivit om Eileen Lauten och Lene Nilsen som är konsulenter för Perfect Home.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar