torsdag 7 februari 2013

Vill du jobba med interiör?

Är du en av dom som funderar på hur det är att vara konsulent i Perfect Home? Vi har pratat med en av våra nya konsulenter, Britt-Marie Hjalmarsson, och stämt av vad hon tycker om sitt nya jobb hos oss. Kanske du också får inspiration till att börja som konsulent.

Britt-Marie Hjalmarsson
"Jag älskar jobbet som konsulent"


Varför blev du Perfect Home konsulent?
Jag gillar heminredning och såg er annons på nätet om att bli Perfect Home konsulent. Tycker produkterna är jättefina och det skall bli skoj att även sprida dom vidare.

Hur länge har du varit Perfect Home konsulent?
Jag började som konsulent i november 2012.

Vad tycker du om att vara Perfect Home konsulent?
Jag älskar jobbet som konsulent. Jag får träffa många olika människor som också är intresserade av produkterna.

Hur kom du igång?
Efter att jag fick startpaketet satte jag genast igång att prata om produkterna med mina nära och kära.
Var även inne och plockade värdinnor från hemsidan.

Är det svårt att hitta nya värdinnor? Hur gör du?
Nej det är det inte. Jag pratar mycket om produkterna till alla jag känner och som jag träffar. För att så många som möjligt skall kunna se produkterna i verkligheten, har jag även ställt fram dom hemma hos mig själv. Jag delar ut kataloger, och skickar även till mina värdinnor. De flesta av mina värdinnor har själva tagit initiativ till att bli värdinna.

Hur mycket tid lägger du ned på Perfect Home?
Jag har 4-6 partyn i månaden . Jobbar med detta på fritiden.

Vill du rekommendera andra att bli Perfect Home konsulent, och i så fall varför?
Ja verkligen. Man får möjlighet att träffa många trevliga människor och samtidigt ha möjlighet att få produkter både gratis och till halva priset.

Har du några goda råd och tips till nya konsulenter?
 • Ha produkterna uppställda hemma och prata om produkterna . Lämna ut kataloger till vänner o bekanta.
 • Ta med kataloger till jobbet. Skicka några extra till de som varit värdinnor på ett party.
 • Gå med i Team  Perfect Home Sweden på Facebook. Det är en sluten sida för oss konsulenter. Där kan man få tips och ideér. Mycket bra sida.
 • Gör en egen facebook sida där du lägger in erbjudanden osv.
 • Ha partyn hemma. Då ser kunderna produkterna i hemmiljö.  Använd ex Vit Lilja serien när du bjuder på fika.
 • Plocka värdinnor från hemsidan.
 • Var positiv!

3 kommentarer:

 1. Hej
  Fick katalogen själv igår och bestämde direkt att jag vill bli konsulent också...vi få se om det behövs konsulet till Nordvästra skåne...vi få hoppas det bästa.
  Jag själv älskar ju inreda hemma och köper och byter och fixar huset. Man bara väntar att få svaret snarast
  MVH Anne från Skåne

  SvaraRadera
 2. Lite märkligt att man inte får sälja bara för man råkar ha kronofogden efter sig,å skulle det gå så måste man antagligen betala innan produkterna kommer. en annan märklig sak är att det bara är tjejer som säljer, det är iallafall vad er hemsida visar

  SvaraRadera
 3. Lite märkligt att man inte får sälja bara för man råkar ha kronofogden efter sig,å skulle det gå så måste man antagligen betala innan produkterna kommer. en annan märklig sak är att det bara är tjejer som säljer, det är iallafall vad er hemsida visar

  SvaraRadera