fredag 15 mars 2013

BIDRAG TILL ETT BÄTTRE LIV
Perfect Home har under många år arbetat i Asien. På våra resor har vi sett att många barn inte har det så bra och behöver hjälp. Vi har länge haft ett önskemål om att bidra till att göra vardagen bättre för dessa barn. Efter noggranna undersökningar och överväganden valde vi att stödja organisationen The Bridge of Life.

The Bridge of Life grundades av serbiska Tanya och amerikanska Ed på slutet av 1990-talet. Organisationen jobbar med flera projekt i lika länder i Asien. Gemensamt för samtliga projekt är att det är barnen som är i fokus.

Organisationen driver bland annat ett dagcenter i Pathein i Myanmar (tidigare Burma). I samarbete med Perfect Home har de nu utvidgat detta dagcenter så att det finns plats till ännu flera barn. I tillägg skall vi tillsammans uppföra en ny byggnad, som också skall ge barnen en trygg plats att sova på. Nå väntar vi bare på ett godkännande från myndigheterna innan arbetet kan starta. Du kan följa processen framöver på vår blogg.

Perfect Home tycker att det är ett privilegium att få bidra till projektet i samarbete med The Bridge of Life. Vi blir ödmjuka när vi ser det stora hjärta och engagemang Tanya och Ed har gentemot de svagaste i samhället. I detta tillfälle föräldralösa gatubarn i världens kanske fattigaste by - Pathein. 

Vi rekommenderar att du sätter av 5 minutter för att se filmen nedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar