Håll ett homeparty

Varför inte bjuda in dina väninnor till ett trevlig homeparty? Det är både socialt och trevligt och dessutom handlar du dina interiörfavoriter i lugn och ro. Det blir också ett trevligt avbrott i vardagsbestyren.

Line Eidem
Line Eidem som är VD på Egon, Stjördal tycker det är både socialt och  trevligt att bjuda in sina goda väninnor denna vecka till ett homeparty med Perfect Home. Här delar hon med sig av sina erfarenheter till oss:

Jag brukar vara värdinna två gånger/år. En gång på våren och en på hösten. Det blir alltid roligt när vi samlas flera tjejer på en gång. Produkterna från Perfect Home är "Perfekta" och har bra kvalitét. Även om mina väninnor har olika tycke och smak så hittar de alltid något som passar hemma, till stugan eller som present.

De fantastiska värdinneförmånerna är en extra bonus förutom förmånen att få träffa mina bästa vänner. Här om dagen fick jag ramhyllan som tackgåva och den har stått länge på min önskelista!!!

Jag bjuder in i stort sett 10-12 gäster, kollegor, vänner och familj. Det blir snart ett fast gäng som VILL komma på party och som pushar mig om de har en ledig partykväll. Jag bjuder på något lätt att äta, brer några frallor och har ev. någon kaka och kaffe eller annan dryck. Vi umgås och trivs medan vi bläddrar i katalogen och flera av produkterna blir ”snackisar” under kvällen.

Anne Britt Strand og Siri Brennvall Sæternes
Demo/utstillingsbordHelga Forbor
Min trevliga, duktiga och återkommande konsulent Helga Forbord, sätter ihop en enastående exponering där gästerna vänder och vrider på produkterna.

Jag har ett resande jobb, som ansvarig för Egon, och man, barn, hus och vänner men…Att ha ett Perfect Home party är aldrig fel! Jag gläder mig varje gång och det blir alltid en höjdpunkt i vardagsbestyren.
 

Allt som har med Perfect Home att göra ger mig positiva upplevelser!

Vill du vara värdinna för ett Perfect Home party?
Registrera dig HÄR så vill en konsulänt nära dig ta kontakt :-)


Det är bara fördelar med att ha en visning hemma hos dig själv. Du kan få en extra värdefull tackgåva och dessutom möjlighet att köpa dina favoriter till halva priset. Vad kan vara bättre än detta? 

Under denna våren kan man köpa våra exklusiva produkter till halva priset!!! Vad sägs om någon utav dessa läckerheterna? Tror att de finns på allas och envar önskelista :)

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar